Catalog

Politica de confidentialitate

HOME MAGAZIN S.R.L., este preocupată de protecția datelor personale și implementează permanent măsuri de protecție și securitate a datelor personale ale utilizatorilor, proprietarilor, clientilor și a tuturor persoanelor fizice sau juridice cu care colaborează.

HOME MAGAZIN SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare : nume, prenume, numar de telefon, adresa de livrare si adresa de e-mail.

Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dumneavoastra personale sa intre in baza de data a companiei SC HOME MAGAZIN SRL care isi rezerva dreptul de a prelucr,a publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si fara plati ulterioara fata de persoana dumneavoastra. SC HOME MAGAZIN SRL nu comercializeaza, nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera si nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Sus